WOZ waarde te hoog? BezwaarWOZ app helpt om uw belastingen te verlagen

Huizenbezitters ontvangen aan het begin van het jaar de nieuwe WOZ waarde van de gemeente. De WOZ waarde van uw huis is een grondslag voor de waterschapsheffingen, OZB, inkomstenbelasting en de erfbelasting die u betaalt. Indien u vindt dat de WOZ waarde te hoog is dan kan de BezwaarWOZ iPhone app u helpen om de belastingen te verlagen.

De app is een Nederlandse primeur; het was nog niet eerder mogelijk om via een mobiel bezwaar te maken. De app is opgesteld door juristen die zich hebben gespecialiseerd in de Wet WOZ. Met de app bouwt u op eenvoudige wijze een digitaal dossier op voor uw bezwaar.

De app bevat onder andere een takenlijst waarmee u stukken kunt aanleveren. Het aanleveren kan via onze website, of via de post, maar ook vanuit de app door een foto te maken met uw camera. Op deze wijze heeft u dus geen scanner of fax meer nodig en kunt u direct aan de slag.Nadat u alle gegevens aanlevert accepteren de juristen uw dossier. Zij stellen een bezwaarschrift op en dienen deze namens u in bij de gemeente. Indien de gemeente het bezwaar honoreert dan wordt uw WOZ waarde verlaagd en betaalt u minder belasting. De gemeente is op dat moment een honorarium verschuldigd aan de juristen. U zult begrijpen dat onze juristen hierdoor extra gemotiveerd zijn om u te helpen en dit zorgt er tevens voor dat de dienstverlening voor u ten alle tijden kosteloos is en blijft.

Wilt u voorkomen dat u onnodig veel belasting betaald en wilt u een grotere kans op acceptatie van uw bezwaar? Installeer dan nu de BezwaarWOZ app op uw iPhone. Huizenbezitters die geen iPhone bezitten kunnen ook bezwaar maken vanaf de website.

Contact

 

Wist u dat wozwaardeinfo.nl al duizenden bezwaarschriften succesvol heeft afgerond.

Maak ook bezwaar als uw WOZ te hoog is