Eeuwigdurende erfpacht Amsterdam WOZ-waarde

Amsterdam biedt erfpachters de mogelijkheid van voortdurende erfpachtrechten op basis van een overstapregeling over te stappen naar eeuwigdurende erfpacht.

Bij eeuwigdurende erfpacht, waarbij opnieuw voor de grond moet worden betaald, wordt onder andere ook aan de hand bepaald aan de hand van de zogenaamde buurtstraatquote en wordt berekend aan de hand van een percentage van de WOZ-waarde.

Het erg grote nadeel van de buurtstraatquote is dat deze extreem progressief is. De buurtstraatquote wordt bepaald aan de hand van de populariteit van uw buurt.

Meer informatie daarover kunt u vinden op: SEBA.

In sommige gevallen is het dan ook nuttig om een medebelanghebbende beschikking of herzieningsbeschikking op te vragen.

Neem contact op met de WOZ Jurist op wanneer u een vraag over eeuwigdurende erfpacht in combinatie met de WOZ-waarde heeft.

Contact

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer, en e-mailadres in, en een van onze juristen zal contact met u opnemen voor een persoonlijk, kosteloos telefonisch consult. Tijdens het telefonische consult zal blijken of het zin heeft om bezwaar te maken of niet. Indien blijkt dat dit zo is, ook dan zullen er geen kosten door de jurist bij u in rekening worden gebracht voor de verder te ondernemen stappen.

Wilt u kosteloos maatwerk advies voor uw WOZ bezwaar? Vul dan het onderstaande formulier in. Een van onze juristen zal TELEFONISCH contact met u opnemen.

  Naam (verplicht)

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Uw bericht

  Heeft u verder vragen waarom de WOZ Jurist u kosteloos kan bijstaan. Kijk dan ook eens op:

  Waarom is onze dienstverlening gratis?

  Wist u dat wozwaardeinfo.nl al duizenden bezwaarschriften succesvol heeft afgerond.

  Maak ook bezwaar als uw WOZ te hoog is