WOZ bezwaar mobiel

WOZ bezwaar ook dit jaar via mobiel

Ook dit jaar zal u via WozWaardeInfo uw WOZ bezwaar via de mobiel in kunnen sturen. Deze unieke dienstverlening biedt als enige in heel Nederland de mogelijkheid om in een paar minuten uw WOZ dossier digitaal aan te maken om vervolgens met één druk op de knop up te loaden.

Mobiele WOZ dossier dienstverlening anno nu

Onze bestaande dienstverlening is a jaren gericht op het kwaliteitsondersteuning bij het afhandelen van WOZ dossiers. De laatste jaren is echter een significante trend op online gebied te ontdekken wat betreft het gebruik van mobiele apparatuur. Om deze reden heeft WozwaardeInfo er voor gekozen om deze doelgroep beter te kunnen bedienen. Vorig jaar introduceerden we als eerste van Nederland het digitaal afhandelen van een WOZ bezwaar via een iPhone app. Dit jaar komt daarbij dat ook onze volledige website is geënt op ondersteuning van publiek die op zoek is naar informatie via hun mobiel.
We hopen met deze stap een significante sprong in onze dienstverlening aan te bieden. Natuurlijk kunt u er van op aan dat dit niet ten koste gaat van onze kernpeiler: het correct afhandelen van uw WOZ bezwaar.

Voorbereidingen WOZ bezwaar 2013 in volle gang

Vanaf 1 januari 2013 zullen bij alle huishoudens weer de OZB aanslag op de deurmat vallen. We zijn op dit moment alle zeilen aan het bijzetten om voor dit nieuwe jaar weer klaar te staan om eenieder een eerlijke WOZ waarde te kunnen bezorgen. Als dat betekent dat voor u een (veel) te hoge WOZ waarde is berekent in deze economische tijden, dan zetten wij ons voor u geheel kosteloos in om deze om te draaien naar een eerlijke WOZ waarde. Dat is onze missie.

Contact

 

Wist u dat wozwaardeinfo.nl al duizenden bezwaarschriften succesvol heeft afgerond.

Maak ook bezwaar als uw WOZ te hoog is