WOZ beschikkingen 2015 worden verzonden

De meeste WOZ beschikkingen vallen in 2015 binnenkort bij u weer op de deurmat. Een aantal gemeenten zoals Rotterdam en Spijkenisse heeft de beschikkingen reeds verzonden. De laatste beschikkingen moeten wettelijk gezien op 28 februari 2015 zijn verstuurd.

In 2015 staan de WOZ juristen u weer met raad en daad bij en kunnen namens u bezwaar maken tegen onnodig hoge WOZ waarden. Ook kunnen wij namens u beroep indienen bij rechtbank en Hof.

Ook in 2015 blijft het overigens een feit dat op het ogenblik tienduizenden huizen/woningen al vele jaren vruchteloos te koop staan. De staat van onderhoud van deze woningen is in die jaren slechter geworden. Zijn deze woningen onverkoopbaar of niet is dan een terechte vraag.  Zijn deze woningen niet verkocht vanwege een slechte ligging is dan een volgende vraag…. en worden deze huizen niet verkocht door het grote aanbod van woningen op de huizenmarkt met een betere ligging is weer een terechte vraag…

Voorgaande kan extra wrang zijn omdat woningen met een goede ligging en staat van onderhoud tegenwoordig, sommige gebieden uitgezonderd, wel al weer redelijk snel kunnen worden verkocht.

Echter staan gemeenten er vaak niet bij stil dat een woning die al een tijd te koop staat vaak wordt vergeleken met een woning die wel redelijk snel verkocht is en die dus een goede ligging en staat van onderhoud heeft..

Heeft u dan ook een te hoge WOZ-waarde? Laat dan een van de WOZ juristen uw bezwaar opstellen en/of beroep aantekenen.

U kunt zich aanmelden via het onderstaande aanmeldformulier. Dan zorgen wij ervoor dat direct telefonisch contact met u wordt opgenomen door een WOZ jurist. Door gerichte vragen te stellen, kan de WOZ jurist een goede afweging maken of het zin heeft om bezwaar te maken. Dat scheelt de jurist niet alleen veel tijd en moeite, maar natuurlijk ook uzelf.

Wilt u bezwaar maken tegen de WOZ in 2015? Druk dan op de onderstaande knop om bezwaar te maken.

 

Contact

 

Wist u dat wozwaardeinfo.nl al duizenden bezwaarschriften succesvol heeft afgerond.

Maak ook bezwaar als uw WOZ te hoog is