Waarom kiezen voor WozWaardeInfo?

Als u zou moeten kiezen om uw WOZ bezwaarprocedure af te laten handelen door een leek of door een gespecialiseerde WOZ-jurist, waar zou u dan voor kiezen..?

Het antwoord mag duidelijk zijn. Het opstellen van een bezwaarschrift en het succesvol afronden van een WOZ bezwaarprocedure is een taak voor professionals. Toch besluiten elk jaar veel mensen om zelf een dergelijk moeizaam traject op te pakken met wisselend succes. Dat komt niet alleen omdat de benodigde kennis veelal ontbreekt bij de consument maar ook omdat ze er niet van op de hoogte zijn dat het in behandeling laten nemen van een WOZ dossier kosteloos is.

Bij WozWaardeInfo ontzorgen wij de Nederlandse woningeigenaar die bezwaar wil maken tegen de hoogte van de door de gemeente vastgestelde WOZ-waarde. Wij doen dit door inzage te geven in het onduidelijke juridische bezwaarproces en de WOZ Jurist de consument bij de hand neemt door een stappenplan waarmee hij of zij een WOZ dossier op kan stellen dat hout snijdt. Vervolgens wordt na aanmelding direct met u (telefonisch) contact opgenomen door  de bij ons aangesloten WOZ-juristen zodat u zichzelf er van verzekerd dat u een zo groot mogelijke kans maakt om succesvol uw WOZ-waarde te verlagen. Het inschakelen van de WOZ Jurist kost u verder niets meer, zowel in tijd als in geld.

WozWaardeInfo neemt de 3 grootste drempels voor het maken van een bezwaar weg

Er zijn een drietal drempels die mensen ervan weerhouden om een bezwaar woz in te dienen. Hieronder volgen deze redenen. Door tussenkomst van WozWaardeInfo is de dienstverlening van de WOZ Jurist erop gericht dat de consument ontzorgt wordt. U herkent zich vast wel in één of meerdere van deze argumenten.

Ik wil gratis hulp van deskundige juristen zonder te betalen

Het leven vandaag de dag is al duur genoeg. De WOZ Jurist biedt zijn/haar dienstverlening gratis aan voor iedereen die er gebruik van wil maken. Daarmee slaat u twee vliegen in één klap. U hoeft niets te betalen en loopt dus nauwelijks risico, ook als uw bezwaar woz niet wordt gehonoreerd. Proberen kan altijd. En de WOZ Jurist loopt extra hard voor u, want die krijgt alleen betaald bij succes. Onze dienstverlening is dus gebaseerd op een no-cure, no-pay basis.

Ik bespaar veel tijd dankzij de dienstverlening van WozWaardeInfo.

De gemiddelde persoon zit niet te wachten om een juridisch traject op te starten met een onwelwillende gesprekspartner. Een WOZ bezwaar traject kan heel erg moeizaam zijn en ontzettend veel tijd opslokken voor diegenen die geen kaas hebben gegeten van deze business. Een WOZ dossier beleggen bij de juristen van WozWaardeInfo betekent dat u uw spaarzame tijd kan besteden aan iets anders, terwijl u weet dat uw bezwaar in professionele handen ligt. Dat moet een prettig gevoel geven.

Ik geef dit moeilijke werk graag uit handen aan de experts.

De juristen van WozWaardeInfo hebben letterlijk honderden dossiers afgehandeld en weten precies hoe de vork in de steel zit om het maximale uit uw woz bezwaar te halen. Het is dus niet alleen het verstandigst, qua geld en tijd om een dossier over te dragen naar ons. U heeft ook verreweg de meeste kans op het grootste succes. De gemeente weet precies hoe om te gaan met woz bezwaren opgesteld door particulieren. De gemeente weet ook dat eenzelfde opstelling bij een juristenkantoor heel anders uitpakt. Laat uw dossier daarom behandelen door iemand die er zijn werk van heeft gemaakt.

Grootste kans op een succesvolle verlaging van de WOZ-waarde

Om als huiseigenaar succesvol bezwaar te maken zijn de volgende randvoorwaarden zijn van toepassing:

 • Juridische kennis
 • Tijd
 • Afweten van mogelijkheid

Wij hebben gemerkt dat onze website veelvuldig wordt bezocht via mobiele apparatuur. Omdat wij onze dienstverlening zo toegankelijk mogelijk willen maken voor iedereen hebben wij besloten om onze website makkelijk toegankelijk te maken voor mobiele apparaten zoals iPhones en tablets.. WozWaardeInfo biedt toegang tot de software van de WOZ Jurist. De software ondersteunt huiseigenaren als volgt:

 • Juristen in de Wet WOZ nemen bezwaar uit handen van huiseigenaar.
 • Dienstverlening is volledig kosteloos voor de consument.
 • Het opstellen van bezwaar en de argumentatie wordt door de WOZ Jurist opgesteld zodat de kans op succesvolle waardeverlaging sterk wordt vergroot

 

Contact

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer, en e-mailadres in, en een van onze juristen zal contact met u opnemen voor een persoonlijk, kosteloos telefonisch consult. Tijdens het telefonische consult zal blijken of het zin heeft om bezwaar te maken of niet. Indien blijkt dat dit zo is, ook dan zullen er geen kosten door de jurist bij u in rekening worden gebracht voor de verder te ondernemen stappen.

Wilt u kosteloos maatwerk advies voor uw WOZ bezwaar? Vul dan het onderstaande formulier in. Een van onze juristen zal TELEFONISCH contact met u opnemen.

  Naam (verplicht)

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Uw bericht

  Wist u dat wozwaardeinfo.nl al duizenden bezwaarschriften succesvol heeft afgerond.

  Maak ook bezwaar als uw WOZ te hoog is