WozWaardeInfo

Over WozWaardeInfo.nl

WozWaardeInfo is in 2008 opgericht. We zien dat de gemeente ver van de burger afstaat in de bepaling van de hoogte van de WOZ-waarde. Middels ondoorzichtige juridische terminologie worden woningeigenaren op de hoogte gesteld van de WOZ-waarde en daarmee is de kous af. Iemand die, om wat voor reden dan ook, het niet eens is met de WOZ-waarde moet vervolgens zich het stroperige, frustrerende en bureaucratische bezwaarproces eigen te maken.

Het is de missie van WozWaardeInfo om het WOZ bezwaarproces voor ALLE betrokken partijen te vergemakkelijken teneinde elke woningeigenaar van een eerlijke WOZ-waarde te voorzien.

Eerlijker voor de consument

Geen enkele woningeigenaar is er bij gebaat om tijd en energie te steken in een traject dat eigenlijk overgelaten moet worden aan de domeinexpert. Toch kiest bijna 80% van degene die het WOZ bezwaarproces ingaan hiervoor, met verdeeld succes.
WozWaardeInfo ontzorgt de consument door haar te voorzien van alle noodzakelijke informatie over de WOZ-waarde en de vaststelling van de hoogte van deze waarde. Een consument is er vervolgens volledig vrij in om zelf te bepalen of zij het bezwaarproces wil onderbrengen bij die personen waar het thuis hoort: de WOZ Jurist.  Elke consument kan geheel kosteloos van de dienstverlening van de WOZ Jurist gebruik maken.

Eerlijker voor de jurist

Een WOZ jurist wil niets liever dan aan de slag gaan met dossiers die een hoog rendementsfactor hebben. Bij elk dossier dat een jurist oppakt gaat voor hem of haar de teller lopen. Wellicht niet direct financieel maar wel in tijd. En die tijd moet uiteindelijke optimaal besteed worden aan dossiers die die aandacht verdienen. Dossiers waar je je als jurist voor in wilt zetten omdat een bezwaarschrift terecht is en een verlaging van de WOZ-waarde daardoor een grote kans van slagen heeft.

WozWaardeInfo helpt de jurist in dit proces. Dat iedereen zich bij WozWaardeInfo aan kan melden betekent echter niet dat elk dossier automatisch leidt tot een WOZ bezwaar dat op de deurmat van de gemeente valt.

Bij WozWaardeInfo bepaalt de WOZ jurist zelf of hij/zij een dossier oppakt of niet.. De keuze en de verantwoordelijkheid voor succes blijft daarmee altijd bij de jurist liggen. Wij geven bezwaarargumentatie vrij die de consument kan opvoeren in een bezwaar. Deze argumentatie is gecategoriseerd volgens door de Waarderingskamer opgezette bezwaar categorieën. Daarnaast kan de WOZ Jurist een echt professioneel bezwaarschrift opstellen zodat de kans op succes vele malen groter is en in plaats van rond de 40% ruim 80% kans van slagen heeft.

Door de manie van werken van WozWaardeInfo presenteert WozWaardeInfo een overzichtelijke manier de nodige informatie en is overal opvraagbaar, zelfs op je mobiele telefoon. Dit is de nieuwe manier van werken die een drastische reductie in tijd en risico met zich meebrengt voor elke WOZ jurist in Nederland.

Aansluiten als jurist bij WozWaardeInfo

Eerlijker voor de gemeente

Alhoewel van alle uitgezonden WOZ beschikkingen er maar een paar procent resulteren in een bezwaar, is de kostenpost van de afhandeling van deze bezwaren enorm. Een WOZ beschikking die leidt tot een bezwaar is gemiddeld 10 keer zo duur als één waar dat niet gebeurt.

Het bepalen van de hoogte van de WOZ-waarde is in grote mate afhankelijk van een geautomatiseerd proces. Dat kan niet anders want er moet in korte tijd miljoenen beschikkingen de deur uit. Hoe goed de marktinformatie van de gemeente ook is, de hoogte van de WOZ-waarde is uiteindelijk een subjectief gegeven en de bepaling kan er naast zitten.

WozWaardeInfo wil alleen dan gebruik maken van de tijd en energie van de gemeente voor het afhandelen van bezwaren als het bezwaar terecht is. Onze hele dienstverlening is er op gericht om de hiaten in het bepalingsproces van de gemeente op te vullen met eerlijke, oprechte, gedegen en kwalitatief hoogwaardige WOZ-bezwaren. Daar is de consument bij gebaat, de WOZ Jurist en natuurlijk ook de gemeente en uiteindelijk de belastingbetaler doordat we het bezwaarproces versoepelen voor alle betrokken partijen.

Contact

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer, en e-mailadres in, en een van onze juristen zal contact met u opnemen voor een persoonlijk, kosteloos telefonisch consult. Tijdens het telefonische consult zal blijken of het zin heeft om bezwaar te maken of niet. Indien blijkt dat dit zo is, ook dan zullen er geen kosten door de jurist bij u in rekening worden gebracht voor de verder te ondernemen stappen.

Wilt u kosteloos maatwerk advies voor uw WOZ bezwaar? Vul dan het onderstaande formulier in. Een van onze juristen zal TELEFONISCH contact met u opnemen.

  Naam (verplicht)

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Uw bericht

  Wist u dat wozwaardeinfo.nl al duizenden bezwaarschriften succesvol heeft afgerond.

  Maak ook bezwaar als uw WOZ te hoog is