L. Bakker – WOZ Juristen

Over WOZ Juristen

WOZ Juristen is een onderneming opgericht om namens particulieren bezwaar te maken tegen een te hoge WOZ-waarde. Wij zetten ons belangeloos voor u in. Of het nu gaat om het doen van bezwaar of het indienen van een beroepschrift staan wij voor u klaar en nemen uw zorg uit handen.

Niet alleen bespaart u bij verlaging van de WOZ-waarde onroerend zaak belasting, maar de WOZ-waarde heeft ook invloed op het eigen woning forfait en is bepalend als het gaat om de hoogte van erfbelasting.

Bezwaar maken of beroep indienen tegen de WOZ-waarde heeft zeker zin!

Waarom WOZ Juristen?

‘De WOZ waarde is het uitgangspunt van diverse belastingen, het kan enkel in uw voordeel zijn als de WOZ waarde omlaag gaat. U weet vervolgens vast een goede bestemming voor het geld dat u hebt bespaard.’

Contact

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer, en e-mailadres in, en een van onze juristen zal contact met u opnemen voor een persoonlijk, kosteloos telefonisch consult. Tijdens het telefonische consult zal blijken of het zin heeft om bezwaar te maken of niet. Indien blijkt dat dit zo is, ook dan zullen er geen kosten door de jurist bij u in rekening worden gebracht voor de verder te ondernemen stappen.

Wilt u kosteloos maatwerk advies voor uw WOZ bezwaar? Vul dan het onderstaande formulier in. Een van onze juristen zal TELEFONISCH contact met u opnemen.

  Naam (verplicht)

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Uw bericht

  Wist u dat wozwaardeinfo.nl al duizenden bezwaarschriften succesvol heeft afgerond.

  Maak ook bezwaar als uw WOZ te hoog is